domingo, 19 de julio de 2015

RETO ABC: "Jutge i part", d'Andreu Martín

Aquest llibre es, potser, massa realista per al meu gust. "Jutge i part" parla de la història de com va morir la Crusita i com es van desenvolupar les investigacions per trobar el culpable. Aquest llibre és tan seriós que no tinc ganes de fer acudits dolents. 

Tot comença quan a la comissaria de Sant Martí del Congost, un poble al Pirineu, un parell de nois porten un home rebentat d'una forta pallissa. Expliquen que l'han vist matar una dona a ganivetades en una parada de bus i que l'han reduït (i de pas, no li han deixat cap queixal sa). Així, el jutge Abellan (protagonista de la història), va cap al lloc del crim (l'assassinat, no la pallissa) i comença la investigació. D'entrada, tot sembla molt clar, però les proves i els testimonis no fan sinó apuntar a que el Daniel no és el veritable culpable. 

És un llibre policíac molt bo, però amb un ambient de serietat que arriba a ofegar una miqueta. No obstant, la història no deixa de ser una mica previsible i et pots imaginar com acabarà una mica més tard de la meitat. A mi m'ha agradat bastant.

Atentament,

PyroGear

No hay comentarios:

Publicar un comentario